HAUSSA: Digimarkkinoija
Mukana tunteella - päätökset järjellä.

Digimarkkinoijana pääset ottamaan suuren roolin kasvavassa noin 10 henkilön terveysalan tiimissä Helsingissä.

Haussa on siis digibusineksen ammattilainen vastaamaan myynnistä, joka perustaa päätöksensä analytiikkaan - ei arvailuun.

Eli siis mitä?

Digimarkkinoijana pääset osaksi kasvavaa alle 10 henkilön tiivistä tiimiä Helsingissä, jossa työtä voidaan tehdä pitkälti myös etänä. Kasvumme on jyrkkää ja tarjoamme ehkä valtakunnan kovinta 5 viikon nettivalmennusta ihmisille, jotka haluavat korjata elämäntapansa ja päästä takaisin fyysisesti tiukkaan kuntoon.

Lean in FIVE Weeks Challenge eli tuttavallismmin LIFW, on yrityksemme nimi sekä  Tomi Kokon Australiassa kehittämä valmennuskonsepti. Emme tarjoa mitään ihmeellisiä maitorahkadieettejä, vaan oikeasti suitsitaan ihmisiä pysyvään kuntoon. Jo yli 3000 haasteen kävijää suomessa kertoo, että ollaan jotain tehty oikein!

Työnkuva?

Pääset rakentamaan nousukiidossa olevaa myyntifunnelia businekseemme. Vastaat siis myynnistä.

Tyhjästä ei kuitenkaan tarvitse aloittaa, vaan meillä on jo käytössä pelikentän kovimmat softat sekä menetelmät. Tietoa on haettu alan parhailta guruilta ympäri suomea sekä maailmaa.

Työ on vaihtelevaa, kuten esimerkiksi klikkimarkkinointia, liidien keräämistä, sähköpostimarkkinointia tai uusien tuotteiden suunnittelua.

Pääset käyttämään suoraan vahvuuksiasi työssäsi. Tämä kliseinen lausahdus nimittäin pitää poikkeuksellisesti paikkansa meidän kohdalla. Voit siis itse valita, miten toteutat ja rakennat esimerkiksi myyntikampanjan (viraali, adwords, facebook ads, e-mail tms.. )

Tämän vuoksi haluat osaksi tiimiä:

1. Kasvata omat tulevaisuuden verkostosi - loppuiäksesi. Teemme jatkuvasti yhteistyötä maan parhaiden asiantuntijoiden, sivustojen sekä yritysten kanssa. Pääset siis rakentamaan omia verkostojasi alan kovimpien tekijöiden kanssa tai tuomaan peliin jo olemassa olevat kontaktisi.

2. Työt voidaan tehdä useimmiten etänä, ja työajat ovat joustavat.

3. Ensimmäisestä päivästä alkaen saat tuoda uusia kulmia businekseen. Emme jäykistele perinteiden tai prosessien puristuksessa. Jos tiedät jonkin asian toimivan, niin silloin sitä kannattaa kokeilla.

Filosofia kasvumme takana on juurikin ollut ennakkoluuloton uusien asioiden testaaminen. Sinnikäs kokeilu sekä luonnollisesti myös ajoittainen epäonnistuminen on ainoa oikea respeti huippusuoritukseen!

Entä mitä odotamme sinulta?

 • "Make it happen" asenne, eli haastavien tilanteiden edessä ei lössähdetä,  vaan päinvastoin löydetään tiiminä ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen!

 • Rehellisyys ja kyky antaa / ottaa palautetta; haluamme kaikki kehittyä nopeasti ja kovaa. Sen vuoksi meillä tiimissä on avoin kommunikaatiotyyli missä asiat käydään rehellisesti läpi. On tärkeää että osaat antaa sekä ottaa palautetta jotta kehitytään sekä tiiminä että yksilöinä.

 • Kykyä ja motivaatiota tehdä kovaa duunia, ja vielä oma-aloitteisesti,  kun on sen aika.
 • Halu olla osa tiimiä.

Ja ne vaatimukset..

Ihan ensimmäiseksi haluaisimme kuulla, mikä on sinun SUPERVOIMASI.

Nettibusineksessä on loputon määrä osa-alueita. Kuitenkin suurin osa tilanteista ratkaistaan sillä omalla vahvuudella kuten klikkimarkkinointi, SEO, copywriting, viraali sisältö, e-mail tms.

Mikä on se yksi taito joka tekee sinusta alan kovimman tekijän, ja millä kulmalla toteutat onnistuneen myynnin ja tuot eurot kassaan?

Sinun tulisi osata:

 • Facebook ja/tai Google Adwords mainonta
 • Google Analytics
 • WordPress-sivujen käyttö
 • Kokemusta sähköpostijärjestelmistä (meillä käytössä Active Campaign)
 • Kokemusta verkkokauppasovelluksista (meillä käytössä WooCommerce)

Lisäksi olet sinut digibusineksen eri osa-aluiden kanssa kuten:

 • Konversio-optimointi
 • SEO
 • Sosiaalinen media
 • Copywriting
 • Liidit/liidien keräys

Tätä siis tarjolla:

Työaika:

 • Osa-aikainen/koko-aikainen, sopimuksen mukaan.
 • Joustavat työajat.
 • Työ tehdään paljon etänä, mutta työskentelemme myös yhdessä tiloissamme Kalasatamassa Helsingissä.

Palkkaus:

 • Kuukausipalkka + lisäksi bonukset myynneistä. Lisäksi kunnon tekijälle myös optiomahdollisuus olemassa.

Etsimme siis tiukkaa osaajaa, jolla on homma hanskassa. Voit olla joko nettibusineksen vanha kettu, tai sitten nälkäinen oppija, joka haluaa antaa kaikkensa ja kehittyä entisestään haastavassa ja palkitsevassa ympäristössä.

Katso videolta vielä Tomin terveiset sinulle.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemuksesi otsikolla  " DIGIREKRY " touko-kesäkuun 2016 aikana konversio-optimoija Jalmari Kiviselle osoitteeseen: jalmari@leaninfiveweeks.com

Myös kysymyksiä voit esittää samaiseen osoitteeseen tai soittamalla 040 729 8202.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.