MIKÄ LIFW?

Mikä ihmeen Lean In Five Weeks?

 

Terve

Minä olen Tomi Kokko, yrittäjä, ammativalmentaja sekä personal trainer. Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Minulla on useita satoja tyytyväisiä, sekä uutta energistä elämää viettäviä asiakkaita ympäri maailmaa.

Asuin viimeiset seitsemän vuotta Australiassa, jossa myös perustin Lean In Five Weeks challengen.

Treenasin aikoinaan itse niin kovaa, ettei kroppa pysynyt perässä. Vasta löydettyäni uutta tietoa ravintoon ja elämäntapoihin liittyen, sain itsestäni kaiken irti, ja olin lopulta suomen mestari Judossa.

Olen 100% varma että pystyn inspiroimaan myös sinut elämään vieläkin korkeammalla tasolla. Sekä treeneissä että niiden ulkopuolella.

Tule mukaan!

-Tomi 

 

dieetti


" Tuohan on liikaa luvattu! "

Minulta usein kysytään, miten voin luvata elämäntapamuutoksen, sekä viiden kilon painonpudotuksen siinä sivussa. Ja vielä viidessä viikossa.

Onko se liikaa luvattu, vai onko se mahdollista vain TV-shopissa sekä telkkarissa? Ei.

Itsekkin tunnet ihmisen, joka pystyy joka keväiseen muodonmuutokseen vuodesta toiseen.

Onko hänellä paremmat geenit? Ei. Onko hänellä pienemmät luut? Ei. Onko hänellä enemmän rahaa palkata oma personal trainer? Ei. Onko hänellä vähemmän aikaa vievä työ, ja siksi onnistuu? Ei.

Tämä tuntemasi mystinen henkilö nyt vain sattuu tekemään OIKEITA ASIOITA.

" Mitä siellä tehdään? "

Lean in Five Weeks- nettivalmennuksessa opit siis juuri nämä oikeat asiat, yksinkertaista. 

Tuhannet ja tuhannet ihmiset tekevät sen joka vuosi suomessakin. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä heidän ihailtuun joukkoonsa.  

Ja vieläpä pysyvästi, jolloin tätä aihetta ei tarvitse enää koskaan pohtia. Koko homma tehdään hyvällä fiiliksellä, jossa ei lopeteta syömistä, vaan itse asiassa päinvastoin. Täällä se OIKEA syöminen vasta alkaakin.

Miten tämän on mahdollista sinulle? Valitse alta itsellesi parhaiten sopiva ja katso:

 


P.S.

Uskallamme antaa valmennukselle 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN, tai saat rahasi takaisin. Tämän on mahdollista ainoastaan pitkän kokemuksen, sekä huikeiden tulostemme ansioista. Siihen ei moni pysty!

 

Seuraa LIFW-arkeamme Instagramissa sekä Facebookissa!

 

 

[fts instagram instagram_id=1646047279 type=user]
[fts facebook id=373207236089902 posts_displayed=others_only type=page]

 ILMAINEN NETTIKOULUTUS: 3 Suurinta virhettä miksi laihdutusyrityksesi epäonnistuvat kun lähtökohtana on TODELLINEN rapakunto ja koet ettei kehosi kestä hirmurääkin aloittamista?

x
x
x