Valmentajasi

Tomi Kokko

tomi-mediakuva-hymy-1

 

Olen Tomi Kokko - LIFW haasteen perustaja, yrittäjä ja Personal Trainer.

Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Minulla on tuhansia hoikempia, vahvempia ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempiä asiakkaita ympäri Suomea.

Asuin viimeiset seitsemän vuotta Australiassa, missä perustin Lean In Five Weeks-valmennuksen. Seitsemän vuoden elmänkouluni Australiassa on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Olin monta kertaa selkä seinää vasten, mutta kaikki vastoinkäymiset olivat mahtavia ja opettavaisia kokemuksia.

Uskon siihen, että kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia unelmiensa eteen, on kaikki mahdollista! Uskon myös, että kun syö paljon luonnollista ruokaa, treenaa kovaa ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, lähtee elämä aivan uuteen nousuun ja voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Olen itse oppinut kantapään kautta nämä oikeat asiat. Vuosia sitten, tarjosin asiakkailleni valtakunnallisten ravintosuositusten mukaisia dieettejä. Ne eivät toimineet, ja tuloksena sain yritykseni kyljelleen. Kaikki mitä nykyisin opetan ruokavaliosta ja treenauksesta, toimii siis testatusti käytännössä - tavallisten ihmisen arjessa. Kyse ei ole taikatempuista, vaan oikeiden valintojen tekemisestä ja kovasta työstä.

Visioni LIFW haasteen kanssa on selkeä - parantaa kymmenien tuhansien Suomalaisten elämänlaatua ja rakentaa positiivinen yhteisö, jossa kaikki on mahdollista!

Meillä on kasassa mahtava tiimi, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Pääsemme lähemmäs visiotamme joka päivä, askel askeleelta.

Tervetuloa Lean In Five Weeksin sivustolle! Olen varma, että saamme yhdessä paljon hyvää aikaan.

Kristian Popov

krisu-nettisivuille

 

Minä olen Kristian Popov - LIFW haasteen Head Coach, Personal Trainer ja ammattivalmentaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin ja haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti 10-ottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Kilpaurani jälkeen päätin pakata rinkan ja lähteä valloittamaan maailmaa. Asetuin lopulta Australiaan, jossa aloitin Personal Trainerina vuonna 2012. Yleisurheilukentiltä 8-vuotiaasta pikkupojasta lähtien intohimoni urheiluun on pysynyt sydämessäni muotoutuen kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Kilpauran ja valmennuksen tiimellyksestä, etelänlämmön surffiaaltojen kautta kehonpaino- ja voimaharjoitteluun sekä jälleen valmennuksen pariin. Urheilullinen elämäntapa on siis vahvasti kulkenut mukana matkallani ja missioni on tartuttaa se myös sinuun! Tavoitteenani on insipiroida jokaikinen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolella.

 

Kaisa Juselius

 

Kun ensimmäisen kerran törmäsin Tomiin ja Lean in Five Weeksiin, tiesin tän olevan mun juttu! Keräsin viikon rohkeutta ja otin yhteyttä Tomiin kyselläkseni olisiko hänellä tarvetta motivoituneelle työntekijälle. Yrityksistä huolimatta Tomista ei kuulunut, mutta päätin olla luovuttamatta. Lopulta puhelin soi. “Tomi Kokko täällä LIFW-haasteesta morjesta, pahoittelut etten ole vastannut, mutta kiitos että olet jatkanut yhteydenottoja. Sulla tuntuu olevan hieno asenne päällä!”

Paria päivää myöhemmin istuimme alas ja Tomi tajusi onneksi samantien, että voisin oikeasti olla hänelle avuksi. Sillä tiellä ollaan. Nykyisin hoidan kaikkea LIFW toiminnan koordinoimista laskutuksesta asiakaspalveluun ja autan muun muassa markkinoinnissa ja PR-toiminnassa. Tuntuu että olen juuri siellä missä mun kuuluukin olla! Saan auttaa työkseni ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan parempia versioita itsestään. On mahtavaa olla osa LIFW perhettä, joka on täynnä mielettömän upeita tyyppejä ja jossa on todellinen "ketään ei jätetä” yhteishenki. Kiitos Tomi ja LIFW tiimi!

 

 Lean in Five Weeks tiimin voimin haluamme auttaa myös sinut koviin tuloksiin ja kohti terveellisempää elämää!